Träning

Jag är så oerhört glad att vi fått så fina grannar. Jag har verkligen funnit en ny vän och det är helt super att vi bor så nära. Just nu peppar vi varandra att träna och komma i form. Vi försöker att gå långpromenader så många kvällar i veckan som möjligt och ibland joggar vi lite grand också. Våra promenader har gett resultat för idag joggade vi rätt lång sträcka av promenaden och jag tyckte att jag bara flöt fram. Det var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Jag har verkligen inte varit någon löpare men nu när jag har någon att springa med känns det helt plötsligt väldigt roligt. Med en ny telefon där jag kan mäta sträcka och annat värt att veta om joggingturen gör det hela ännu roligare!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Träning”

  1. Vad duktig du är!! Då har jag nån att träna med då jag kommer på besök 😉 Just nu lever jag i nuet här i stugan och kan inte planera längre än morgondagen (nä, inte ens det!) så det blir att planera när jag kommer hem.. visst? 😀

    1. Definitivt! Ja, lev du i nuet så tar vi de andra planerna sen =) Ser fram mot det dock! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.