Det räcker inte med kärlek

I våras läste jag boken, Det räcker inte med kärlek av Jenny Lexhed.

Det var verkligen en stark bok som gav mig kunskap om barn med autism. I boken får vi läsa om Jenny och hennes familj och framförallt sonen Lucas som de får veta har autism. Jenny berättar hur hon försöker hitta en pedagogik som ska passa Lucas för att hjälpa honom till ett mer självständigt liv. I jakten på en passande pedagogik, villkorslös kärlek till familjen och sina barn drabbas Jenny av en reaktiv psykos och blir tvångsintagen på psykiatrin. Boken handlar inte enbart om Lucas och hans diagnos utan även Jennys väg tillbaka.

Detta är verkligen en bok alla borde läsa. En bok som ger en perspektiv på ens egna tillvaro. Mycket bra och välskriven!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Det räcker inte med kärlek”

    1. Jag har hur många böcker som helst som jag inte läst, men funderar på att rensa ur en del som jag troligtvis ändå aldrig kommer läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.