Pärlregn

Häromdagen lekte Milton med sin kompis på rummet när jag hörde några mystiska ljud. Jag smyger upp och synen som möter mig kommer nog aldrig att raderas från näthinnan. Det är pärlor (som man använder till pärlplattor) över hela Miltons rum och då menar jag verkligen hela rummet. Milton har en låda med 17000 pärlor och denna är nu tömd med 2/3. Beordrade barnen att börja plocka pärlor vilket inte var det lättaste. När de plockat ungefär tio minuter tar jag till slut upp dammsugaren och gisses vad det skramlade. 1/3 av alla pärlor gick nog förlorade och vi har nog ännu inte fått upp allt för det dyker upp nya hela tiden. Men snacka om busungar! De förklarade dock att de bara ville ha ett regn… och vem vill inte det i denna värme 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Pärlregn”

    1. Gisses vilka konstverk du gjort! Här är det än så länge av det lite mer enkla slaget, men det kan vara mysigt att sitta och pilla med. Älskade att pärlplatta när jag var mindre.

  1. Haha! Vi vill ha regn liksom 🙂 skön kommentar!

    De är ju överallt sedan, ni kommer säkert hitta pärlor i flera månader 😉

    1. Ja, vi hittar pärlor här varje dag.. gäller ju att ha koll också så inte Lykke-Lie stoppar i sig dem.

    1. Ja, jag tänkte själv på det först men så ville jag att de skulle få känna på att det inte var helt lätt att plocka upp allt och att de kanske nästa gång de får nåt infall kommer ihåg att det inte var så kul att städa… eller så skiter de i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.