Inception

Igår var mannen och jag på bio och såg Inception. Det var spänning från första början och en riktigt bra film! Kan jag absolut rekommendera att se på bio. Det var länge sedan jag och mannen var på bio tillsammans så det kändes lite extra roligt att filmen var så bra. Verkligen valuta för pengarna.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Inception”

  1. Jag var nog för trött när jag såg Inception för min upplevelse var inte alls lika positiv. Jag tyckte den var långtråkig och seg långa stunder. Bra skådespelarinsatser men inte mycket mer än så. Tänk vad man kan tycka olika!

    /Åsa

    1. Ja verkligen olika! Diskuterade detta med en kollega och hon sa det att man måste ju verkligen hänga med hela tiden och inte vara trött för då kan den nog vara svår att gilla.

  2. Så mysigt att gå på bio. Måste kolla om Inception går att hyra via vår box än! Tack för tipset!

    1. Den hade nyss premiär så det kanske dröjer lite till, men absolut värt att vänta på!

    1. Ett måste! Brukar sällan kunna se filmer två gånger, men denna kan jag absolut tänka mig att se igen =) Bra betyg med andra ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.