Inskolning

I måndags började inskolningen av Lykke-Lie på dagis. Det är mannen som sköter inskolningen men enligt de rapporter jag fått verkar det fungera bra. Hon har ju en storebror på samma dagis som är mån om sin lillasyster. Imorgon blir första dagen som hon ska äta lunch på dagis. Vi har den senaste månaden eller två låtit henna äta mat själv, det blir VÄLDIGT kladdigt men vi hoppas såklart att det ska ge effekt och börja kladda mindre och mindre. När det gäller att dricka själv har Lykke-Lie knappt aldrig druckit ur pipmugg vilket gett resultat för nu kan hon hålla glas själv och dricka ur dessa.  Tjejen är 13 månader.

Det känns dock lite trist att jag missar dagis så mycket nu när jag jobbar heltid. Det är mannen som lämnar och hämtar och jag kommer aldrig riktigt dit. Funderar dock på att när det är mycket på jobbet, runt månadsskiftet när pengar ska betalas ut, att jobba in lite tid så att jag kan sluta tidigare på fredagar och förhoppningsvis kunna hämta dem någon gång då och då i alla fall.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Inskolning”

  1. Vad skönt att det går så bra!

    Bra jobbat att dricka själv. Det där med att äta själv vet du nog vad jag tycker om 😉 jaja, övning ger färdighet eller vad säger man?

    Hoppas d kan jobba in o få lite mer tid på fredagar. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.