Behåring

När jag bodde i Chicago under mitt år som au pair kom jag i kontakt med en salong där man kunde göra det mesta inom skönhet. Bland annat klippte jag håret och vaxade benen där. De frågade även om jag ville prova på att vaxa mig under armarna, men jag kände att jag behövde fundera ett tag på detta. Nu, såhär tio år senare så har jag faktiskt bokat en tid för att vaxa mig under armarna, fast inte i Chicago såklart.. blir ju lite väl långt och dyrt att åka. Men nästa vecka ska jag prova på detta men vet ni hur svårt det är att inte raka sig under armarna när man är van att göra detta varje dag. Jag har blivit tvungen att gömma hyveln för att jag inte av ren vana ska raka mig varje gång jag duschar.  Nu hoppas jag bara att det ska vara tillräckligt långt för att gå att vaxa nästa vecka. Det vore ju dödens om det är för kort. Då har jag sparat det helt i onödan i en vecka…

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Behåring”

  1. Oooh, aj tänker jag bara. 😉 Provat att vaxa benen men fy farao vad ont det gjorde! Tror det värsta var när vaxet slets loss från huden, och inte själva stråna. Men det måste vara praktiskt att slippa hålla på med rakhyvel titt som tätt.

    1. Det gjorde verkligen skitont första gången jag vaxade benen och då tänkte jag.. aldrig mer… sen gjorde jag det igen.. och igen och igen och nu kan jag inte tänka mig annat. Det gör inte lika ont nu. Har dessutom fått för mig att det inte gör så ont under armarna, men vi får väl se på torsdag.

  2. Vilka underbara bilder! Läste detta snabbt igårkväll utan att lämna spår, dock tänkte jag på dig imorse när jag rakade mig under armarna. 😉

    Ser fram emot rapporteringen. Kram

  3. Hihi, underbara foton! Vaxa under armarna gör nog ont men man har ju inte alls mycket hårdär så det är ju över på ett kick. Ser fram emot rapport sen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.