Nyblivna föräldrar – se hit!

Jag är buzzador och som sådan kan man få prova på och dela med sig av produkter från olika företag. Nu söker buzzador nyblivna föräldrar.

– En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

– En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

Är du intresserad så kan du registrera dig via denna länk, där du blir rekryterad av mig. Så skynda på om du vill ha möjlighet att vara med på detta.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Nyblivna föräldrar – se hit!”

 1. Tittar in till dig ifrån Åses sida.
  Tyckte väl att jag kände igen dig (old times på familjeliv, september eller oktobertråden :))
  Glider in på din sida med jämna mellanrum men är otroligt dålig på att lämna fotspår här.
  Vad hiskeligt likt varandra du och Lykke-Lie är på bilderna i inläggen nedan.
  Jag fick läsa texten under bilden på dig och din pappa flera gånger innan jag fattade att det var DU och inte Lykke-Lie på den bilden. Häftigt att se!
  Hoppas allt är bra med er och ha en skön höst.
  Kram//Mariah (MEJG)

  1. Hej!

   Roligt att höra ifrån dig igen! Hoppas allt är bra med er!
   Ja, ibland kan jag tycka att vi är väldigt lika varandra. Ser även en hel del likheter med barnens pappa när han var liten.

   Kram kram

 2. Ja visst var den:) Jag lovar att det blir svårt att hålla sig från att köpa nåt. Det fanns mycket fint. Men jag ska hålla tummarna att du är ”starkare” än vad jag var. Hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.