Träna vid snuva

Nu har jag snuvat tillräckligt. Hade lite ont i bihålorna under gårdagen. Andades in kryddad ånga och det verkar ha hjälpt lite för det onda i bihålorna har lättat. Idag (en av tre träningsdagar under veckan) bestämde jag mig för att det var dags att jogga igen. Tog en väldigt lugn joggingtur och det gick faktiskt riktigt bra, kändes inte alls jobbigt så nu kör jag på igen.

Eftersom jag planerar att söka till polisen (håller som bäst på och fyller i ansökan) så har jag som mål att klara coopers test, 2 km på 10 minuter. Efter helgen i Stockholm då tjejmilen gick av stapeln har jag även bestämt mig för att nästa år ska jag också springa och målet är milen under timmen. Tror det är viktigt med mål för att orka och vilja träna!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

12 reaktioner på ”Träna vid snuva”

    1. Är lite förvånad själv… haft en liten dipp nu, men det beror nog på årstiden.. att det börjar bli så mörkt ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.