Stolt

Sorry om jag tjatar men jag är så stolt över min son Milton. Tre dagar har han klarat nu utan den minsta droppen ens i kalsongerna. Jag ser även på honom hur stolt han är över sig själv, hur glad han blir när han får sätta dit ännu en stjärna på belöningskartan. Dessutom har vi fått honom att äntligen sluta dricka välling ur nappflaska… borde kanske slutat med detta för länge sen men nu äntligen har han övergått till mugg. Ikväll när han satt i soffan med sin mugg och drack välling sa han att det såg ut som han drack kaffe. *gullunge*

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Stolt”

 1. 🙂
  Klart du ska vara stolt över Milton!
  Det är så jobbigt när det är problem med kisseriet.
  Vi ska till barnmottagningen för andra gången på måndag med våran oktober 2006 tjej…superjobbigt.
  Jag önskar att det fanns någon quick-fix för jag känner mig så dålig som mamma när jag tjatar och skäller och så vidare.
  Men när hon kissar i trosorna för femte gången på en kväll är det inte så lätt att hålla modet uppe.

 2. Det är väl självklart att du ska vara stolt över honom!! Han har ju gjort stora framsteg. Stoltast av er alla är nog ändå Milton själv för det kan inte ha varit kul att kissa på sig hela tiden.

  Håller tummarna för att det fortsätter så här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.