Mina föräldrar

Jag har världens bästa föräldrar och nu ska jag berätta varför.

Är det något jag imponeras av när det gäller mina föräldrar (förutom att de uppfostrat mig) så är det deras kunskap. De kan allt! Mina föräldrar är väldigt allmänbildade och jag älskar att lyssna på resonemang de för och kunskap de delar med sig av. Jag hoppas verkligen att mina barn ska känna likadant om mig någon gång i framtiden, att den kunskap jag har och delar med mig av utvecklar dem i sitt liv.

Mamma och pappa har gett mig förutsättningar för att kunna utvecklas och bli en trygg, tänkande individ. De har stöttat mig genom livet även om de inte alltid gillat alla beslut jag tagit.

Mina föräldrar är dessutom två personer som verkligen bryr sig om andra och delar med sig. Jag är väldigt stolt över mina föräldrar!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Mina föräldrar”

  1. Lilla gumman!
    Tack för fina ord – sådant värmer. Du är även vår största solstråle på denna planet och vi är så glada att Du är Du. Vi gör alla val och det viktigaste är att vi lär och att du inte ska göra val för att andra ska bli nöjda!
    Du vet att vi alltid finns för dig och att vi älskar Dig.
    Du och maken har även gjort oss lyckliga för det är en ynnest att möta nästa generation.
    Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.