Halvtid matutmaningen

Nu är det ungefär halvtid på matutmaningen. Jag har under två veckor planerat maten. Kollat mer noggrant vad vi faktiskt har hemma och planerat veckans middagar efter detta. Förutom att det känns betydligt mycket roligare att ställa sig och laga mat när man faktiskt vet vad man ska göra så ligger vi rätt bra till ekonomiskt. Ca 2000 kr har vi hittills spenderat i mataffären. Ska dock tillägga att det inte bara ingår mat i dessa pengar utan även saker som tvättmedel, blöjor och tamponger. Nu har vi det lite förspänt här över helgen också då mina föräldrar bjudit över oss på middag.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Halvtid matutmaningen”

  1. Ska bli spännande att följa hela vägen o vad det gör för skillad 🙂

    Men visst är det roligare att laga mat när det är planerat o man har allt hemma 🙂

    Heja!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.