Vad jag ätit idag

Morgonen började jag som vanligt med en kopp välling eftersom jag varken dricker kaffe eller te och försöker sluta med oboy som annars varit mitt ”gift”. Jag är ingen frukostmänniska men jag lyckades klämma i mig två rostade mackor med endast smör på eftersom jag inte riktigt gillar pålägg.

Till lunch hade vi överbliven potatis från tidigare i veckan så jag tärnade den och stekte upp den med lite paprikapulver och vispade sedan ihop en massa ägg och gjorde en omelett med potatis. Blev gott och mättande.

När Lykke-Lie sov vid lunch blev jag lite sötsugen så jag gjorde några chokladbollar och mumsade i mig.

Såhär på eftermiddagen har vi varit hos mina föräldrar där pappa gjort en sjömansgryta med lövbiff och till efterrätt en gino. Mycket gott. Vad har du ätit idag då?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Vad jag ätit idag”

 1. Tar gårdagen eftersom vi inte hunnit så långt idag 😉

  Igår blev det bröd med ost o skinka, kaffe, jos till frukost.
  Lunch blev spagettei & falukorv, sådär gott 😉
  Middag blev klyftpotatis i ugn, några skivor stek och kall ”fusk-bea”.
  Hann även med lite godis o glass och lite mer kaffe under dagen 🙂

 2. wow, både bollarna o ginon låter supergoda! vilken fin blogg du har btw!

  idag har jag ätit klassisk svensk fläskpannkaka. enkel och god 🙂

 3. Åh gino.. det är ju supergott:)
  Själv har jag ätit chipsgratäng för första gången efter lite tjat från ?… haha ja det var ju en upplevelse….faktiskt gott:)

  1. Frukt (i detta fallet jordgubbar, kiwi och banan) som läggs i en ungssäker form med riven vit choklad över och sedan skjuts in i ugnen tills chokladen får färg. Supergott med glass eller grädde till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.