Denna veckan

För de som inte vet så har jag en liten bloggutmaning för mig själv där jag skriver om ett givet tema varje dag. Idag är temat denna veckan. Så denna veckan tänkte jag faktiskt hoppa över några teman för jag har så fullt upp ändå. Jag kommer inte att skriva om vad jag har på mig idag (fast imorgon), har troligtvis ändå bara på mig svarta leggins och nån tröja över det samt såklart min nya underbara bh. Jag tänker heller inte skriva om mina drömmar, de flesta vet ändå att min dröm just nu är att bli polis. Min första kyss behåller jag faktiskt för mig själv. Jag tänker heller inte berätta om mitt favoritminne, för jag har inte bara ett, jag har flera.

Någon favoritfödelsedag kan jag heller inte minnas, däremot minns jag när jag fyllde tolv år och mina föräldrar överraskade mig med gummistövlar och långkalsonger. Precis vad en tolvåring vill ha. Någonting jag ångrar så är det väl att jag gett mig in i denna utmaning, men nu har jag i alla fall klarat av denna veckan.

Bjuder på liten Lykke-Lie som gör grimaser.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Denna veckan”

  1. Ja, jag vill också ta utmaningen, men kommer göra om vissa frågor och sådär. Sedan får vi se när jag kommer igång… Känns som om jag får skriva vissa inlägg i förskott och ställa in publicering om det ska funka 😉

    Kram

  2. Haha det var bra smitit! Jag ångrar också bloggutmaningen en del för det är ganska tråkiga ämnen tycker jag. Jag skulle nog ha läst lite mer noga.
    Det var roligare när folk skrev en rubrik som kommentar och så var jag tvungen att skriva om det, tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.