Skillnad

Hade en liten utmaning i november för mig själv där tanken var att genom mer planerade matinköp ta tillvara på det vi redan har hemma och se om jag kunde sänka matkostnaderna. Cirka 800 kr billigare har det blivit denna månad genom att skriva matsedel och gå igenom vad vi redan har hemma och försöka använda det först. Så det kan ju vara ett tips såhär i juletider och man önskar lägga mer pengar på julklappar.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Skillnad”

 1. 800 spänn! 🙂

  Ja, det hade ju varit ett välkommet tillskott i julkassan.

  Själv så har jag ÄN inte storhandlat… Nyårslöfte kanske?!

  😉

  Kram.

 2. Åh, vad bra jobbat! Jag kan erkänna att jag är urkass… jag köper nytt och nytt, slänger saker som blivit gammalt i frysen. Vilket resulterar i att vi alltid har en överfylld frys. Suck. När ska man lära sig?! Kanske nu.. när jag vet att man kan spara SÅ mycket på det. Måste sluta vara så himla lat…

  Kram kram!

 3. Bra jobbat! Jag brukar försöka vara noggrann med att använda det vi har – i både kyl, frys och skafferi, innan vi handlar nytt. Det kräver ofta att man får tänka till lite mer när man ska laga middag, men man tjänar nog en del på att verkligen ta tillvara på det man har hemma.

 4. Bra gjort! Jag tänker alltid att jag ska göra så men så drar jag matkortet då jag handlar barnskor eller går på apoteket istället… 😉
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.