Intressanta bloggar

Provade  igår ett tips på hur man får fler läsare till sin blogg. Tipset gick ut på att det spelar in hur man formulerar sin rubrik och framför allt rubriker som börjar med just hur man lockar fler läsare. Och ja, det var ett väldigt välbesökt inlägg om jag kollar till statistiken. Jag är ändå väldigt nöjd med den skara besökare jag har men undrar samtidigt vad som gör en blogg populär. I dagarna har jag besökt Underbara Clara och det är verkligen en blogg jag gillar. Tänkvärda inlägg med personlighet bakom utan att vara alltför utlämnande. Hon har även skrivit ett inlägg om detta med att göra sin blogg mer synlig. Många tänkvärda tips för den som är intresserad.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Intressanta bloggar”

 1. Ja det där är så himla intressant. Vissa inlägg hos mig förstår jag inte hur just de kan locka så många fler läsare. Ska ta en koll på länkarna du skrev en dag.
  Kram!

 2. Jag har fått min saliga skara läsare genom att få bloggvänner. Som man läser & kommenterar och bygger upp en bloggvänskap med

  Och det ter sig i uttryck med flera läsare i längden.

 3. Visst hade det varit roligt med fler besökare, men jag verkar ligga kvar på ungefär samma år efter år. Det verkar dock vara lite olika vilken besöksräknare man använder sig av, men jag är alltid lite fascinerad över hur många följare vissa har på Bloglovin och så vidare när jag knappt har någon! Har inte mina läsare fattat detta med RSS eller är jag ingen man prenumererar på!?

  1. Ja, vissa har verkligen mååånga på bloglovin och jag har faktiskt dig där =) Så jag prenumererar på dig!

 4. Tack för trevligt bloggtips! Jag är förvisso precis som du nöjd med min trogna skara bloggläsare och låser ju många inlägg just för att inte vara för öppen med privatlivet för den breda skaran. Samtidigt försöker jag vara personlig utan att visa för mycket av framförallt barnen även på de öppna inläggen.

  Hur får man inte en sån där Gillaknapp under inlägget?

  Kram P.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.