Ett foto i timmen

Idag drog Kaisa igång ett foto i timmen så jag hakade på.

Nio någon gång och det är dags för Lykke-Lie att klä på sig

Tio ungefär och jag borde också klä på mig, men fastnar någonstans.

Runt elva kanske så väger jag traderapaket och Milton vill väga sina bilar

Vid tolv cirkus fixar jag lunch, fast först en bild 😉

Efter ett har jag fått ett monster i familjen

Runt två önskar Lykke-Lie gunga med sin docka, går sådär

Sen vid tre ska det ritas lite grand

Vid fyra lyckas jag sätta på en film på ps3:an och Milton utropar – Mamma, du kan!

Vid fem är mannen hemma och det vankas mat

Efter sex så diskar jag en snabbis

Mormor kommer in och säger hej och godnatt

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Ett foto i timmen”

  1. Ja, det var riktigt länge sedan för mig med. Skoj, även om jag höll på att glömma bort det några gånger.

 1. Åh, jag kan verkligen sakna EFIT och blev så glad när jag såg dina bilder idag!

  Kanske vore värt att ta upp det hela igen och kicka igång fotobloggen, eller försöka mixa ihop bloggen och fotobloggen och nöja sig med en som man faktiskt uppdaterat i stället för en som man inte uppdaterar alls länge och en som man knappt uppdaterar.

  Är dock lite kluven med att visa bilder av Tilde och vad tusan, det är ju i princip det enda jag fotograferar numera.

  Hur har du resonerat när du valt att lägga ut bilder på dina ögonstenar? Alltid roligt och lärorikt att höra andras funderingar och tankar kring det här känner jag.

  1. Ja, det kan bli lite jobbigt att hålla igång flera 😉

   Jag har tänkt som så att jag skyler inte mina barn när vi är ute på stan exempelvis, däremot har jag bestämt att när de börjar skolan kommer jag inte publicera bilder där deras ansikten syns. Känns som det kan vara mer känsligt om klasskompisar ser dem på bild på nätet.

   1. Tack för ditt svar!

    Får fundera en vända till helt enkelt. Men har resonerat som så hittills att Tilde har inte själv VALT att få hela sitt liv dokumenterat på Internet och att hon faktiskt en dag kanske inte alls uppskattar att hitta massa bebisbilder och barnbilder på sig själv där.

    Det är svårt som sagt var. Jag får klura vidare hur jag ska lösa det hela, för det är ju bara att inse, sen man fått barn så upptar det ju i princip hela ens liv, de är ju liksom livet! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.