Vi skulle också behöva hjälp

Det finns mycket saker här hemma som vi inte behöver och som någon annan säkert skulle bli väldigt glad över. Men till saken är att jag har så svårt att komma till skott. Jag har lite smått börjat att lägga ut saker på tradera med devisen att många bäckar små…. Men tänk om man fick någon som hjälpte en att ta tag i röran. Ingen skulle bli gladare än jag.

Såhär såg det ut i vårt sovrum för någon vecka sedan. Det ser inte så mycket bättre ut nu. Några kassar har åkt till återvinningen men det är fortfarande väldigt mycket kvar att rensa. Jag vet bara helt enkelt inte vart jag ska göra av saker och OM jag verkligen behöver det. Men jag verkligen hatar att det ser ut som det gör! Det är ju inte direkt optimalt att gå och lägga sig i en soptipp. Hur många sover bra då liksom?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Vi skulle också behöva hjälp”

 1. Usch nej det är en riktigt energitjuv att sova i röran! Jag har min röra i vårt ”extrarum”. Dit är dörren mestadels stängd… Men jag vet ju så väl vad som väntar där inne. Det tar sån tid att rensa o jag skulle också behöva lite hjälp/en knuff så jag liksom bara gör det. För även om jag vet att jag skulle må bättre av att bara rensa klart, så ser jag bara arbetsinsatsen som jobbig.
  Tradera är jag nog för lat för. Dumt, men jag skänker allt till röda korset istället så kommer det iaf till nytta.
  Kram!

  1. Det börjar bli bättre iaf… men det tar lite tid. Försöker verkligen att allt ska ha sin egen plats, gäller bara att hitta den där platsen. Skönt på ett sätt att ha ett rum att kunna stänga in allt i, utöver sovrummet. Håller med om att det helst ska vara rent och fint där. Kram kram

 2. Jag är ASBRA på att sortera ur och ge vidare. Ibland hinner jag skicka iväg grejer så snabbt att jag saknar dem. Fast jag slänger nästan ingenting. Jag säljer eller skänker till vår loppis. När jag var liten städade jag gärna andras skrivbordslådor och dylikt och jaga viker andras tvätt om de ber mig. Hepp! Lycka till!

 3. Åååå jag hade fått fnatt. 😉 Visst har man alltid för mycket saker, jag kastar hela tiden, borde nog sälja & skänka bort men som jag sa då hade jag fått fnatt medans jag väntade på att få iväg sakerna…. Hmm…. inte lätt men din tanke är mycket bättre än min.

  1. Fick en förfrågan från svägerskan om att hjälpa en ung nybliven mamma som förlorat sin sambo strax innan dottern föddes. Så jag kommer skicka ner lite kläder till henne. Gillar verkligen att hjälpa till de som inte har samma förutsättningar som mig själv.

 4. Ja, jag lovar att rapportera. Jag gör det bara för att testa magen. Älskar också potatis 🙂 och pasta för att inte tala om ris. Men alltid värt ett försök.
  Vårat vardagsrum ser ut som ditt sovrum då vi nu rustar vårat gamla sovrum. Var kommer alla saker ifrån???

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.