Bäpple, babelsin och banan

Orden bara bubblar ur vår lilla solstråle nuförtiden. Hon är väldigt snabb på att härma och säga efter oss. Idag fick jag höra att hon minsann kan säga äpple… fast det låter väl mer som bläpple.

Det är verkligen fascinerande att tänka hur mycket de små liven ska lära sig och hur mycket som händer på så kort tid. Sen har jag jättesvårt att se att mina små elsklingar faktiskt kommer att bli stora. Men nu ska jag njuta av denna tiden här!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Bäpple, babelsin och banan”

  1. Det är så härligt att se utvecklingen i sina barn 🙂 Men det går alldeles för fort ! Det tycks som att tiden springer iväg, utan att man själv för den sakens skull åldras. Man får ta till vara på alla små (och stora) stunder 🙂

  2. Ja visst går det galet fort! Det är nya saker varje dag. Ord ja, det bubblar här också. Härmar allt, försöker göra alla ljud o rörelser. Önskar jag kunde fånga varje ögonblick, att liksom filma hela tiden o spara.
    Det funkar ju inte, men bloggen är ju ett bra steg 🙂
    Kram!

  3. Samma här. Min william bubblar och babblar mest hela tiden nu. En SÅ HÄRLIG men intensiv ålder!!

    Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.