En utmaning

Januari är en tung månad för många ekonomiskt och jag känner själv att det är dags att tänka efter både en och två gånger innan jag handlar kläder och annat. Därför har jag nu sedan mitten av januari och under hela februari gett mig själv i utmaning att ha ett köpstopp. (Dock bröt jag köpstoppet tillfälligt igår när jag handlade en vinterjacka, men det köpet kan jag motivera bra och så kunde jag använda en del presentkort.)

Köpstopp för mig innebär att vi får handla matvaror och förbrukningsvaror men att sådant som vi egentligen redan har hemma (exempelvis kläder) faktiskt får vara under denna tiden. Har du haft köpstopp någon gång? Hur gick det?

Att jag har köpstopp nu är också en del som går hand i hand med projektet en hållbar familj. Roligt att se fram mot i detta projekt är att jag nästa vecka tillsammans med några andra ska laga mat med en kock till 75 personer ungefär.

Jag fortsätter att lägga ut en del saker på Tradera. Så om det är någon annan nybliven mamma exempelvis som har som utmaning att komma i form efter en graviditet så har jag motivationen för dig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “En utmaning”

  1. Köpstopp är ju så bra o det går verkligen att spara mycket pengar på att hoppa över allt man faktiskt inte behöver!

    Lycka till!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.