Bokcirkel – Norwegian wood

Den senaste boken till bokcirkeln valde jag. Hade läst mycket gott om Norwegian Wood av Haruki Murakami och kände att det är en bok jag gärna vill bilda mig en egen uppfattning om. Jag har vanligtvis svårt för kärlekshistorier utan gillar mer deckare. När jag började läsa i boken hade jag svårt att komma in i den så jag lade undan boken ett tag och sedan började jag om från början och jag blev fast. Det är en en väldigt speciell kärlekshistoria som är varm och hjärtlig med en mörk eller kanske sorgsen ton. Jag kan absolut rekommendera boken. Den fyller en med kärlek och lugn.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.