Vad är det som händer?

Jag tycker det är så mycket som händer i världen och Sverige nu. Mycket våld, krig och naturkatastrofer. På nyheterna är det sällan något roligt och upplyftande och jag saknar faktiskt solskenshistorier. Borde det inte rapporteras mer om sådant för att främja ett mer vänligt och solidariskt samhälle?

Överlag tror jag att vi måste värna om de guldkorn dagarna bjuder på istället för att fokusera på allt negativt som sker.

Så med det sagt ska jag berätta att Milton är feberfri idag och betydligt mycket piggare. Han har ätit lite frukost och lunch och står nu och slickar skålen efter att vi bakat en kaka. Just nu går jag efter devisen att all mat är bra, även den lite mer onyttiga.

Och så bjuder jag på lite Lykke-Lie som ”sjunger” Manboy.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Vad är det som händer?”

 1. Solskenshistorier säljer inte lika mycket…. en bra sak att tänka på att lika mycket dåligt som händer, lika mycket bra saker händer, men oftast inte i samma storlek.

  En jordbävning i Japan drabbar många människor, vad man inte ser är alla människor som efteråt jobbar för att hjälpa de drabbade, alla hjälparbetare t ex. Senast igår snubblade jag över en hemsida där de samlade in sockor för att ge till de drabbade japanerna, eftersom många fick springa ut på gatorna innan de hann få på sig skorna….

  Därför måste vi värna om de som gör bra saker på ”vardagsnivå” det är de som är motvikten till allt dåligt….

 2. Precis som du har jag reflekterat över allt negativt. Det är ALDRIG några solskenshistorier i media. Bara en massa elände. Så jag har faktiskt slutat se nyheterna på tv. Ibland hör jag på radion… men man blir ganska så deprimerad måste jag säga.

  Istället för att sprida lite solsken i vårt samhälle, precis som du skriver.

  Vad söt hon är L-L som sjunger Manboy!

 3. Skönt att de kryar på sig! Förstår att det har och Är himla kämpigt just nu 🙁 Många kramar till dig som är en stark mamma som får gråta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.