Passar på

Lykke-Lie behöver nya kläder till sin garderob så när jag såg att Lindex har erbjudande om tre till priset av två (hela sortimentet) resten av veckan så passade jag på att handla lite nya kläder till lilltjejen. Försöker att kläderna ska matcha så de går mest i rött, vitt och blått.

Kändes väldigt bra att göra ett större inköp såhär än många små som det varit tidigare. Känns som hennes garderob blir mer genomtänkt och att de olika plaggen kan användas i många olika kombinationer. Det får jag väl säga är att leva mer hållbart och genomtänkt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Passar på”

 1. Tack för kommentaren.
  Trodde aldrig jag skulle få sån fantastisk respons, det värmer.

  Det är perfekt med 3 för 2, då slår man till.
  Trevlig helg

 2. Jättefina kläder! Jag försöker också handla mycket på en gång o verkligen tänka igenom plaggen o få allt att passa. Är på jakt efter byxor o hoppas på att kanske shoppa lite i eftermiddag. Hade misst att Lindex har erbjudande, kankse är i min stad med 🙂

  Glad påsk!

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.