Sextio

Min målvikt ligger på 57 kg. Där brukar jag känna mig nöjd och tillfreds. Eftersom vi saknar våg hemma är det sällan jag väger mig men jag har gissat att jag ligger runt 60 kg för närvarande och ja, det stämde väldigt bra. 60,7 närmare bestämt. Det mesta tror jag sitter på magen för det är där missnöjet sitter i alla fall.

Har tyvärr inte märkt så stor skillnad än gällande träningen så jag börjar fundera på om jag måste bli mer medveten om min kost, därför har jag den senaste veckan skrivit ner allt jag ätit. Det blir en hel del jag sätter i mig och även om jag tycker att det inte är en massa skräp så är det någonstans det felar, jag gissar själv på att jag måste öka det gröna och frukten för det är jag dålig på. Ska försöka och bli lite bättre på frukost också. Sen ska jag införskaffa en våg också, för det motiverar som bara den.

Sådana här små bollar klarar jag mig relativt bra utan nuförtiden

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Sextio”

  1. Det är svårt att ha perspektiv över vad man äter. Jag tror jag äter alldeles för mycket sött och sånt om jag skulle skriva ner. Och för mycket bröd, ljust bröd… Och just när jag skrev det la As kompis som är här och lirar fram ett paket kakor.. Jag klarar mig inte så bra utan dem som du skriver att du gör!

    Fin tapet här i bakgrunden på sidan! Sån kan jag tänka mig i barnens rum, kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.