Arla morgon

Denna veckan har jag testat något nytt, nämligen att träna på morgonen och jag gillar det! Det känns oerhört skönt när jag kommer till jobbet vid sju och är ”färdigtränad”. Jag har gjort som så att jag cyklat till jobbet, lämnat av en väska med ombyte och därefter fortsatt en svettig cykeltur till spåret. I måndags sprang jag 3,7 km och i onsdags satsade jag på den lite längre 5 km sträckan. Det man ska tänka på vid morgonträning är att det är lite svårt att lägga i högsta växeln för kroppen har inte riktigt kommit igång så tidigt på morgonen. Så ingen högintensiv träning på morgonen.

Eftersom jag har ett gymkort året ut ska jag imorgon ta en tur till gymmet och köra 20-30 minuter crosstraining och därefter några utvalda styrkeövningar.

Men nu ska jag göra några kvällsövningar där plankan är en återkommande tradition.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Arla morgon”

  1. Underbart att kunna klara av träningen på morgonen, att ha det gjort så man kan ägna kvällen åt annat. Härlig jobbat!

  2. Morgonträning är underbart! Hela dagen känner man sig pigg och stark. Och när man kommer hem behöver man inte åka iväg igen.

    Bara man kommer upp på morgonen så…. 😉

    Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.