När motivationen tryter

Det är inte alltid roligt att träna. Jag har också dagar då det känns skit rent ut sagt att komma ut och göra något men då gäller det att peppa sig något enormt och fokusera på det träningen ger. För det första känner jag mig så enormt nöjd med mig själv efter en träningsrunda. Jag känner mig fräsch och även om jag är slutkörd för stunden så gör det mig piggare. Det är också roligt att se resultaten, även om det kanske tar tid, men att känna hur kondition och styrka förbättras.

Idag joggade jag 5,5 km i terrängspåret. Det kändes bra tills jag kommit halvvägs då knät vek av åt ett håll och foten åt ett annat. Det gjorde väldigt ont men eftersom jag är envis fortsatte jag trots viss smärta. Vi får väl se om det straffar sig imorgon.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”När motivationen tryter”

  1. Heja, heja!

    Du är så duktig.

    Jag ser fram emot att orka börja träna igen. Förhoppningsvis inte så länge kvar.

    Kramis.

  2. Ja usch vad det kan ta emot ibland. Men inget slår känslan av att ta sig i kragen och utföra det man planerat! Bra jobbat i terrängen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.