Skadad

Vid löpningen i måndags höll jag på att vrida knät ur led. Har sedan dess haft ont i knät (mer än vanligt) så idag blir det ingen löpträning. Har istället gjort lite magövningar inomhus. På fredag ska jag ta kontakt med hälsocentralen och höra om jag kan få träffa en läkare där som har idrottsmedicin som specialintresse. Har i slutet av juni en tid inbokad till en sjukgymnast men jag kan inte låta bli att träna under hela juni så jag hoppas att jag kan få hjälp snabbare. På måndag börjar jag ju booty camp som jag sett fram mot. Vill inte gärna missa det nu.

Börjar i alla fall bli dags att damma av mina gamla knäskydd som jag försökt avstå från att använda så långt det är möjligt. Men det är väl bara att inse att jag måste börja lyssna på mina knän.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Skadad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.