Scanning

Har varit på scanning av kroppen. EIS scanning kallas det och är väldigt kort sammanfattat en analys av hur kroppen mår. Min kropp mår rätt bra men det finns alltid områden att förbättra sig på. Ett område för mig är stress vilket visar sig på olika delar av kroppen och det stämde bra med vart jag har problem. Det är väldigt mycket information under kort tid så därför har jag ett återbesök nästa vecka och tills dess ska jag även skicka in en lista på vad jag äter under fem dagar.

Jag kommer vid återbesöket få en genomgång av kroppen enligt kinesologin och tanken är därefter att jag ska få hjälp med hur jag ska lägga upp min kost för att må bra. Som jag misstänkt var alltför fet kost inte riktigt bra för mig vilket visade sig på scanningen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Scanning”

  1. Läser ikapp! Hejja dig! Blir mer taggad nu inför kommande träning… Dum fråga men hur lång är du om du vill väga under 60 🙂

  2. Det lät onekligen intressant! Säkert nyttigt att göra för alla.. Själv funderar jag på ett besök hos kiropraktorn efter två förlossningar. Inte så att jag varken haft bekymmer med foglossning eller haft ont någonstans efteråt. Men jag tänkte det kunde vara bra och kolla upp om kroppen är krokig eller ej, typ:)
    Ha en fin kristihimmelsfärds helg!

    1. Jag gjorde den här i Gävle men det finns nog på fler ställen. Ska uppdatera med lite mer information efter återbesöket tänkte jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.