Underbara dagar

Har haft underbara dagar med barnen i det härliga vädret. Under juni månad har jag ledigt alla fredagar vilket innebär lite kortare jobbveckor och mer tid med barnen. Känns underbart att kunna nyttja härliga sommardagar med barnen istället för att sitta på ett kontor. I fredags gjorde vi en liten utflykt i närområdet då vi passade på att besöka biblioteket och vi hade sådan tur att de höll på att gallra ut böcker där så vi köpte lite tilltuffsade böcker för 5 kr/styck. Väldigt rimligt och något att rekommendera om man tycker nya böcker är dyra samt att de läses under en väldigt begränsad period.

Efter biblioteket cyklade vi vidare till en lekpark där barnen hade skoj i värmen. Efter lek i värme är en glass ett måste så då blev det en glass till Milton och Lykke-Lie och jag delade på en annan. Väl hemma igen ville Milton svalka av sig lite så då åkte vattenspridaren fram.

Barnen somnade väldigt gott efter en härlig dag tillsammans. Ser fram mot nästa fredag då jag planerar nya äventyr.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Underbara dagar”

  1. Hej!

   Har fått ”ärva” den från en kollega, men ska kolla vilket märke det är, kanske finns något liknande att få tag på.

   Hälsn.
   Annah

  2. Har kollat och märket heter minis, men det känns som ett nobrand märke, sökt lite på google men hittar tyvärr inget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.