Muskler

Är det något jag tycker är snyggt så är det lagom med muskler på överarmar och axelparti på tjejer. Titta vad jag såg idag när jag slängde en kik i spegeln på väg in i duschen.

Det är så otroligt roligt att se resultat.

En kollega på jobbet frågade varför jag tränar. Jag svarade kort att jag vill ha en snygg kropp. Han verkade lite förvånad över svaret, men jag känner verkligen att är jag nöjd med min kropp så mår jag betydligt mycket bättre och det är verkligen motivation för att hålla igång.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Muskler”

  1. Men HEY! Det är därför jag går på gym och pumpar bissar & trissar! Snygga, tonade och kurviga armar vill man bara ha! 😉 Ska bli riktigt nice att börja igen! Nästan fyra månader sen sist. Ska mäta och se om jag tappat i utväxling innan start.
    Psssst Snygga muckler 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.