Maffig tårta

Vid helgens firande av Lykke-Lie så valde jag att göra en tårta jag hittade hos Victoria som har matbloggen Matplatsen. Från början var det en trevåningstårta men på grund av formbrist valde jag att göra den med två våningar och det gick också bra.

Den här kvalar lätt in på en av de godaste tårtorna jag gjort och ätit. Den är väldigt maffig men kombinationen choklad och körsbär är helt underbar.  Den var heller inte sådär överdrivet svår att göra faktiskt.

Hos Victoria finns recept.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Maffig tårta”

    1. Ja, helt underbart god och vad mycket annat gott du har på sidan!!! Det enda jag tycker är svårt med recepten är att de står i gram, inte så van vid det.

    1. Och ÄR otroligt god! Lite amerikansk stil på tårtan med skillnaden att den faktiskt är just god 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.