Semesterjogg

Såhär under semestern så har jag ärligt talat inte lagt ner alltför mycket tid på träningen både på gott och ont. Kanske mest ont ändå när jag tänker efter 😉 Nu är det i alla fall ny vecka, eller ja igår började den visst. Men idag har jag i alla fall tagit en kort joggingrunda och till en början blev jag positivt överraskad över att det gick så lätt och att jag inte hade ont någonstans, inte ens i mina knän. Sen var det som om någon slog undan benen på mig och det var riktigt segt och jag verkligen tvingade mig att springa minst 3 km. Inga snabba kilometer direkt utan någon slags semesterjogg.

Anledningen till mitt lilla träningsuppehåll är att jag inte haft motivation helt enkelt. Mina tankar har varit så fulltecknade av annat att jag inte förmått mig att bege mig ut. Ser jag tillbaka är det kanske ändå ett ypperligt tillfälle att verkligen rensa tankarna.

Planerar i alla fall att genomföra ett pass på Gävle Träningscenter där jag numera är medlem. Ser fram mot vecka 34 då bootycampen börjar och det kommer även vara startskottet för att jag ska komma i mitt livs form.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Semesterjogg”

  1. Vill du har en utmaning lite senare så kan jag rekommendera 2-3 varv i spåret vid Åbyvallen. Lycka till!

  2. Men du har väl redan kommit en otroligt bra bit på vägen till ditt livs form?! Trodde du redan skjutit startskottet faktiskt 🙂 Och det där med motivationen.. det är ju så på semestern. När man är tillsammans. Och vill vara tillsammans hela tiden. Det är inget unikt och inget ”farligt”. Dock är ju bra träning den träning som blir av.. och 3km är superbra att komma ut på trots bortblåst motivation! Jag kan inte löpträna om jag inte är 100% motiverad. Eller.. träna överhuvudtaget. Jag är alldeles för smittad av latmasken 😉 Mina ledord är tyvärr: ”Jag är i grunden en väldigt lat människa” Haha. Men du? Vad bra vi är! KRAAAAAAAAAM!

    1. Jo, visserligen. Är väl andra startskottet nu såhär efter semestern. Har tidigare jobbat mycket på att få ordning på mina knän och faktiskt så tycker jag att de har blivit bättre och att jag inte har lika ont i dem. Haha, roligt ledord 😉 DU är så otroligt härlig. Fan vad jag saknar dig! Kram vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.