Hitta en träningsform

Jag gillar att prova nya saker när det kommer till träning (och annat också). Att få nya utmaningar gör att jag hela tiden håller mig motiverad. För närvarande springer jag inte så mycket utan det blir kanske en runda i veckan. I övrigt provar jag på lite olika pass på Gävle Träningscenter. Idag var det dags för XT/Core/Styrka. XT utförs på en crosstrainer och man varvar detta med styrkeövningar vilket gör att man kan hålla en rätt hög intensitet i passet då det körs i intervaller om cirka fem minuter. Just denna sortens träning och cirkelträning passar mig väldigt bra. Jag gillar träningsformen just för att den är så varierande. Inget pass är det andra likt.

Efter träningen brukar jag fylla på med lite turkisk yoghurt, bär och nötter.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Hitta en träningsform”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.