Återvinna kläder

Är det något jag gillar så är det att kunna återanvända kläder och jag blir så oerhört tacksam över att få kläder till barnen som andra barn växt ur.

Särskilt dagiskläder är verkligen toppen att få ärva. Det gör mig inte så mycket om det är någon fläck eller så för det är skönt med kläder som man inte behöver vara ”rädd” om.  Jag vill gärna att mina barn ska vara barn med allt vad det innebär att leka och kladda.

Sen är det faktiskt miljövänligt att återanvända kläder och roligt att ge vidare för jag är säker på att fler än jag uppskattar att ärva barnkläder.

Hur gör ni? Säljer ni allt, har ni en klädkrets där kläderna vandrar mellan? Berätta gärna.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Återvinna kläder”

  1. Jag har gett bort hur mycket som helst till vänner. Köper både nytt och gamalt till mina. Burkar sälja sådant som jag vet kostar lite mer, typ molo, meandi, esprit mm. Nu har min vän startat en second hand-butik där jag får 40% av vinsten så nu åker allt dit.
    Jag har en vän som har en dotter på 4 år och fick 3 proppade ikeakassar med kläder till Cornelia, då blir man så glad.

  2. Vi har fått ärva en hel del och har och kommer att ”skicka vidare”. Skänker även egna kläder som inte längre passar. Är för lat för att sälja och gillar tanken med återvinning o välgörenhet till bättre behövande.

    1. Jo, det mesta skänker jag men ibland gillar jag även att sälja lite. Gärna sådant som ger lite pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.