Vila

Ibland behöver man vila och då är det viktigt att lyssna på kroppen. Har tränat rätt mycket måndag, tisdag och onsdag och kände igår torsdag att min kropp behöver vila. Mina ben är alldeles möra och slut. Idag fortsätter faktiskt vilan för jag känner att skulle jag ut och springa skulle det ändå inte bli något bra pass. Men imorgon kör jag på igen med löpning. Min tanke är då att köra ett uthållighetspass och försöka jogga på så länge som möjligt.

Häromveckan beställde jag en pulsklocka och såg nu att den är på väg hem till mig. Klockan är en billig variant som jag såg fått okej betyg i något test. Jag vill mest se hur min puls ligger när jag springer så jag vet att jag blir bättre och utvecklas.

Klockan är beställd från Conrad.se till det lagom priset 149 kr.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Vila”

  1. Funkar den bra? Jag har tittat på en för över tusenlappen men känner att det är lite mycket pengar innan jag vet om det är nåt för mig. 149kr låter ju som hittat!

    1. Den var lite stor för mig, men jag är rätt liten runtom. Nu har jag mest kollat hur pulsen ligger och det verkar funka bra när jag haft den fast under bh-bandet. Tycker absolut att man kan börja med denna istället för att lägga tusenlappar på liknande klockor. Annars kan jag tipsa om en prenumeration på iform där man kan få en pulsklocka för 49 kr. Väntar en sådan nu och hoppas att de ska vara lite mindre i storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.