Bridesmaids

Jag hade tidigare inte sett eller hört så mycket reklam för filmen Bridesmaids utan det jag hört var vänner som sett den och därefter rekommenderat den.

Jag och mamma passade på en kväll att se filmen och det är rätt skönt när man inte har alltför stora förhoppningar på något. Då kan det oftast alltid bara bli bättre.

Jag tycker det är sällan komedier lyckas med att få en att skratta hjärtligt och ofta men det tycker jag faktiskt att bridesmaids gör och hela salongen skrattade (ett bra betyg för en film som visas i Gävle). Den är ju lite småskruvad men på ett charmigt sätt som ändå inte känns alldeles tokigt.

Jag tänker inte skriva så mycket om själva filmen utan kan istället rekommendera de som inte sett den att se den.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Bridesmaids”

  1. Hej jag heter Joanna är är 23 år.
    När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
    Så besök gärna min blogg:)
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.