Svullen

Svullen, grinig och less känner jag mig vid pms. Det verkar inte spela någon roll hur mycket jag tränat eller hur mycket jag gått ner i vikt, vid mens så sväller jag upp som en överjäst deg och det håller i sig minst en vecka.

Imorgon börjar i alla fall bootyn och det hoppas jag får mig på lite bättre humör. Har ännu inte bestämt hur jag ska lägga upp veckans träning. Inspirerad från En härlig vardag tänkte jag i alla fall lägga upp en liten träningslogg så att jag förhoppningsvis kan se lite framsteg för den träning som faktiskt blir gjord.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Svullen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.