Vitaminer och mineraler

Jag har aldrig varit någon riktig vitamin- och mineralmänniska. Jag har i stort sett aldrig tagit kost-tillskott. Nu när jag tränar är jag dock lite smått oroad över att bli sjuk och då särskilt såhär i tider när dagis och skola börjar igen efter sommaruppehåll.

Jag stegade således in på en hälsokostaffär i stan och sa att jag ville ha Millivin eller nåt. Expediten tittade lite konstigt på mig innan jag såg att det jag ville ha hette Mivitotal. Väl framme vid hyllan fanns det flera sorter av detta och expediten förklarade vad det var och att den som var bäst smakade värst = inget för mig. Jag förklarade att ska jag verkligen ta en hutt av vitaminer och mineraler varje dag måste det smaka gott. Hon föreslog då att jag skulle testa en annan sort som hon själv och flera med henne tyckte var godast.

Så, hem och prova och jag kunde snabbt konstatera att expediten måste menat att den var minst äckligast. Men nu försöker jag härda ut och dricka skiten för förhoppningsvis har det någon posivit inverkar iaf. Det enda jag ska tänka på till nästa gång vitaminer ska inhandlas är att välja en annan sort med mindre socker för jag tycker faktiskt att denna är lite för söt och sliskig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.