Mästarnas mästare

Igår var det medlemskväll på Gävle Träningscenter och innan festligheterna satte igång på kvällen så var det dags att kora mästarnas mästare. Vi blev indelade i två lag och tävlade i grenarna: bygga högst stentorn, köra trampbil runt bana, ett konditionstest där man springer 20 meter inom en viss tid och där tempot successivt ökar, dragkamp och gå på lina. Laget jag var med vann och sen blev det utslagstävling i form av karaoke och nä, jag är ju ingen skönsångare direkt. Valde helt fel låt som gick i fel tonläge så jag sjöng riktigt jävla falskt. Stackars alla som var där, ber om ursäkt igen om ni fått mardrömmar eller nåt.

Idag hade jag planer på att måla ytterdörren men vädret verkar inte visa sig från sin bästa sida. Vore skönt att få det gjort nu eftersom det varit på gång i över ett år. Vissa saker (eller det mesta) tar bara lite tid här hemma.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.