Utmaning

Jag har någonstans läst att det kan vara bra att vara lite nervös inför ett träningspass för då presterar man bättre. Idag känner jag mig faktiskt lite nervös för jag ska testa på military training för första gången och det kommer bli tufft och hårt.

Linda som driver Gävle Träningscenter skriver mer om military training på bloggen. Linda skriver bland annat att det handlar om att övervinna mentala spärrar och det skriver jag under på.
Just nu försöker jag peppa mig själv med att jag klarar det, jag kan, jag är stark och jag kan springa.

Har du någon utmaning i träningsväg som du önskar genomföra?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Utmaning”

    1. Har jag inte gjort det än?? Har du sett skillnaden som blivit från när jag var otränad till nu när jag tränat cirka fyra månader? Tänk då vad jag kan göra på ytterligare fyra månader =)

    1. Nu har jag skrivit mer om första passet. Tyvärr inga bilder, får se om ledarna kanske kan fånga det hela på bild någon gång.

  1. Hej hej! Tack för svaret ang. pulsklockan! Fick en när jag tog Topphälsa/iform tidningen men den var inget bröstbälte till så då skulle man hålla två fingrar på klockan och mäta men det gick ju inte alls. Fnular vidare. Hade en MiCoach från Adidas men den ville aldrig synka med datorn så massor av rundor gick förlorade för det enda jag kunde göra vara en total återställning sa supporten. Så den reklamerades och nu letar jag nu. Vill gärna ha en med gps också…

    Mitt mål är att springa milen på under en timme i år (därför är det surt att jag missar tjejmilen i morgon!) och innan jag fyller 40 ska jag springa Göteborgsvarvet eller någon annan halvmara 🙂

    1. Som sagt så beror det nog alldeles på vad man är ute efter. Själv mäter jag rundor med runkeeper eftersom jag ändå har mobilen med mig för musik och jag vill mest ha en pulsklocka för att se hur pulsen förhåller sig under rundan och hur mycket mer jag kan ta i så att jag verkligen får ut mesta möjliga av rundan. Kolla in http://aktivtraning.se/ för där har de massa tester. Jag prenumerarar på den tidningen och de hade för bara ett litet tag sedan testat olika pulsklockor. Om du vill så kan jag skicka dig just det numret. Idag sprang jag nästan 5 km på 30 minuter (4,8 km på 28 minuter) så det vore roligt om jag senare kan klara milen på timmen men jag har inte sprungit så mycket längre sträckor än så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.