Före och under bilder

När man inte är helt nöjd tar man inte så många bilder på sig själv vilket kanske är dumt för det är bra att kunna jämföra med och se att det faktiskt händer något. Jag har i alla fall letat fram en gammal bild och en ny bild och jag tycker själv att jag ser skillnad. Jag ser inte lika smalfet ut utan börjar faktiskt blir lite mer tonad.

Första bilden är från maj månad. Då hade jag precis börjat springa igen men tränade inte så mycket mer än just bara löpning 2-3 gånger i veckan.

Understa bilden är tagen igår och ja, det börjar väl likna något.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

13 reaktioner på ”Före och under bilder”

    1. Finaste finaste Ulrica! Du får mig alltid att må så bra! Kram vännen, snart ses vi ju. Måste boka hotell. Ska kolla med Åse så vi kan boka samma.

  1. Jisses!
    Snyggt jobbat!! Jag märker skillnad på mina kläder nu 😀 Ett par jeans som jag köpte för lääänge sedan som dessutom aldrig satt snyggt har nu blivit för stora…! Men jag har fortfarande en bit kvar innan jag är helt nöjd – vill precis som du tajta till maggen ännu mer!!
    keep on!

  2. Hejsan =) vilken fin skillnad, hur gjorde du det där? Sprang du bara? Jag måste också börja, fan så fet man är runt kaggen. Hoppas du får en super bra dag. kram

    1. När jag började träna igen så sprang jag bara. Sedan har jag kört lite övningar från bodyrock.tv samt sedan juli har jag tränat cirkelträning, crosstrainer och nu har jag även börjat på military training. Tränar mellan 4-6 gånger i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.