Aj

Min kropp är totalt slutkörd nu så det känns skönt med vila imorgon. Ska inte ens cykla till jobbet utan får åka bil till Högbo där vi ska ha planeringsdag. Idag på bootyn var det military training igen. Ett lite lättare pass men eftersom jag är så slut i kroppen var det jobbigt ändå. Vred knät igår på löpningen också så jag är öm i knät och tog det därför lite lugnare. Jag blev väl så rädd när jag såg björnbajset. En vän körde förbi en björn idag och det är inte så långt från där jag springer så nog finns det björn i skogen alltid. Hoppas bara att jag slipper springa på den/dem.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.