Lita på rosa

Som buzzador har jag nu fått möjligheten att prova Vanish i alla dess former lite mer ingående. Lykke-Lie passade då på att måla sina röda byxor med en mörkare tusch så nu ska vi se om vanish gör jobbet med att få bort fläcken.

Jag använde först spray till att spraya på fläcken, detta tog faktiskt bort det mesta av tuschen men det gick att ana en liten fläck kvar. Så in med byxorna i maskinen tillsammans med andra röda kläder, en boll med vanish och så får vi se hur resultatet blir.

Något man ska tänka på när man sprayar kläder med vanish är att inte låta det verka för länge. Själv gjorde jag misstaget en gång att spraya en me and I tröja med vanish och glömma bort den, varpå tröjan med vanish torkade och lämnade en missfärgad fläck. Inte så jätteroligt.

Så, resultatet då denna gången när jag följde bruksanvisningen. Fläcken gick bort. Voila!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Lita på rosa”

  1. Men ojj att det funkade. Jag har hela tiden trott att vanisch inte var så bra, att reklamen är lurande, men det funkade ju. Nu ska jag åka till affären och köpa vanisch.. 🙂

    1. Det gjorde jag tidigare, har fortfarande en hel del massa lusmedel kvar men tänkte att om det börjar sprida sig på dagis så kan jag komma som en räddande ängel 😉

  2. Ja, Vanisch är faktiskt bra. Men precis som du säger ska man inte glömma bort om man förbehandlat någon fläck. Ehhh, har också gjort det misstaget. Mina gröna byxor blev liksom som kamoflagefärgade.. ha ha.. Inge snyggt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.