Mätt

Jag har tidigare berättat att jag inte väger mig så ofta, helt enkelt för att vi saknar våg och jag tidigare haft ätstörningar och vet hur lätt det är att trilla dit om jag blir alltför besatt av att väga mig.

Jag har istället börjat mäta mig. Gjorde en första mätning den 19 juni i år och hade då måtten:

Bröst: 80 cm
Midja: 68 cm
Buk/Mage: 79 cm
Stuss: 88 cm
Lår: 49 cm

Idag mätte jag mig igen och det var riktigt roligt att se att jag blivit mindre och på rätt ställen. Bröst och stuss hade fortfarande samma mått. Midjan har minskat till 65 cm, buk/mage har minskat till 77 cm och lår har minskat till 47 cm.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Mätt”

  1. Tjo, mäta, det var länge sedan. Gjorde det för ngt år sedan. Ska göra det imorgon igen. Det är ju superkul, minns mina lår var olika, Kram

    1. Det är jag som ska tacka för att du delar med dig av något så viktigt! Hoppas verkligen att det går bra för Tim! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.