Övertränad

Nu måste jag verkligen vila igen. Mina knän känns svullna och ömma och jag har väldigt svårt för att gå i trappor. Benhinnorna har också gjort sig påminda. Har faktiskt inte känt av dem på länge nu och tidigare när jag haft ont i dem så har det varit i samband med löpning.

Jag är efter fredagens och måndagens military training alldeles blå på armarna och knäna ser likadana ut. Uttrycket vill man bli fin får man lida pin kommer ju väl till pass.

Min största skräck just nu är att jag ska bli sjuk eller skadad så att jag inte kan träna. Jag är beroende av träning för det få mig att må så bra, trots en del smärta och blåmärken. Totally worth it!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Övertränad”

 1. Ajabaja! Inte överträna! Har du inte lärt dig av mig!
  V I L A! Vet att det är svårt när man är taggad 😉
  Kram!

  1. Jo, blev dock lite för exalterad när det gick så bra! Andra dagen jag vilar nu, börjar kännas bättre!

 2. Jag förstår dig! Ta det lugnt så du inte skadar dig och inte kan träna på läänge. Jag har ju ont i höften sen ett allt för snabbt löppass och har nu vilat i två veckor och än är den inte bra… Urk! Bara att börja om känns det som!

  1. Vilade igår och vilar idag och stretchar benhinnorna. Verkar hjälpa för det börjar bli bättre. Käkar dock lite piller också. Men jag ska ta det lite lugnt denna veckan.

   1. Ett tag ställde jag klockan, drack vatten och tog ett piller, smörjde in voltaren på insidan av smalbenen, väntade 20 min, klädde mig och var ute och sprang … Galen säger vissa… Underbart nödvändigt svarade jag!

    1. Är man beroende så är man! Det är rätt tungt att inte göra något ansträngande såhär två dagar i rad, men jag känner samtidigt att kroppen behöver det. Blir väl vila hela veckan om jag inte kommer ut på nåt imorgon. En PW kanske iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.