Beroende av träning

Det är en skön känsla att känna att jag innerligt saknar att träna. Det är en sådan självklar del av min vardag nuförtiden att det nästintill kryper i kroppen när jag inte kan träna.

Jag körde slut på kroppen i förra veckan när jag körde ett riktigt hårt pass military training och efter en dags vila körde ett rätt hårt löppass på det. Dagen efter det så var det military training igen och jag kände då att kroppen var trött, men envis (eller kanske lite dum) körde jag på ändå.

I tisdags kändes mitt ena knä svullet och båda knäna var en aning blåslagna efter träningen och när jag gick var det som att ha vikter på knäna. Det kändes skumt och inte bra. Hade även grym värk i smalbenen vilket jag strechat under dessa dagar som jag vilat. Idag är tredje dagen jag vilar och med tanke på ett fullspäckat schema nu på fredag och lördag lär det bli fortsatt vila även då.

Samtidigt som det nog är behövligt med vila känns det lite tungt med tanke på att jag mår så bra av att träna!

Den fina klänningen är från favoritshoppen klädfabriken

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Beroende av träning”

  1. Det är härligt när man får sån rutin på träningen att man verkligen behöver den för att vara i balans. Och du är så snygg så det är inte klokt! 😀

  2. Tack! Vad du är gullig 😀 Jeansen är jättesköna, sitter tight men än samtidigt väldigt rörliga, vilket är viktigt med allt lekande nere på golvet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.