Sur

Jag ser verkligen skitsur ut på bilder som jag tar på mig själv på morgonen. Kolla bara en annan morgon. Men jag är inte sur, jag är bara så enormt nyvaken och trött.

Idag fick jag på mig ett par gamla jeans som jag köpte en gång i tiden efter Milton var född. Då rasade kilona och ja, allt annat också för den delen, av mig och jag kunde ha dessa smala smala smala jeans. Jag har sedan dess pendlat lite i vikt och som jag tidigare skrivit varit smalfet vilket innebär att degen på magen hängt över linningen på byxorna (=inte så snyggt eller skönt). Men nu, hallelulja, jag kan ha byxorna igen. Fast jag tycker väl ändå inte att de är sådär enormt sköna. Hög midja hör inte till mina favoriter nämligen. Men när jag inte har så många byxor att välja på så får jag ta vad jag har, därför ser jag ut såhär idag.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Sur”

  1. Haha, jag tänkte faktiskt det häromdagen när du hade lagt upp den söta kjolen, att du såg sur ut. Men jag tänkte att det kanske var din mystiska-kläd-posnings-look. Haha 😉 Jättesnygga kläder på en toppensnygg tjej i alla fall! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.