Äntligen på banan

Idag kunde jag inte hålla mig längre så när after worken ställdes in bokade jag in mig på ett konditionscirkelpass på Gävle Träningscenter. Det var riktigt skönt och behövligt. Jag mår så mycket bättre nu när jag tränat.

Under dessa tre vilodagar som jag haft har jag stretchat och masserat benen en del och haft mina funderingar på konstiga knölar jag känt på låren. Linda på GTC kunde konstatera att det är muskler jag har! Jiiipppiii liksom, jag har muskler.

Imorgon blir det trevligheter i Stockholm där jag ska gå och se Oslagbart med Andreas Johnson, Pernilla Andersson, Petra Mede, Niklas Strömstedt samt en hemlig gäst.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Äntligen på banan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.