Kettlebells

Nu har jag fått en introduktion i kettlebells så jag ser fram mot att gå på pass framöver. Känner att jag är rätt trött i kroppen efter över en timme med övningar. Men roligt är det.

Om man ska göra övningar med kettlebells är det viktigt att gå en introduktion först eftersom det är mycket teknik att tänka på. Detta gjorde jag idag och det kändes bra.

Jag ser ju lite rolig ut på bilden nedan, men det bjuder jag på. Kolla in mina armar 😉 Känner mig rätt nöjd med hur de börjar se ut. Tonade!

Och en liten sving med en hand.

Vad jag fått förklarat för mig är kettlebells en väldigt effektiv funktionell träningsmetod och det passar mig verkligen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Kettlebells”

 1. Hela du är tonad! Skitsnyggt! 🙂 Jag gillar också kettlebells, funderar på att köpa en 12-kilos att ha hemma. Det skulle komplettera mitt hemgym perfekt!

 2. Vad kul att läsa om din kettlebellsträning. Jag har syslat med kettlebellsi några år och har upptäck hur effektiv träningen är. Du tränar styrka i leder och muskler, konditionen, uthålligheten, rörligheten i leder samtkoordinationen beroende på vilka övningar och i vilken form du tränar dem. Kika gärna in på min blogg för att läsa mer om kettlebells. Har du vägarna förbi Malmö tycker jag du ska besöka oss på Viljan träningsklubb.
  Lycka till med träningen!

 3. Imponerad!! Hade önskat jag vågade testa någon träningsform som funkade med mitt diskbrock & fibromyalgi. Gillar att träna, men blir lätt mycket sämre av det.
  Egentligen är väl bassäng träning det bästa för mig, bara så himla ofräsha bassänger här i Norge….

  Har du samma kompaktis som jag köpt? är du nöjd i så fall?

  Ha en kanon söndag

  1. Kan du inte få hjälp av någon PT att lägga upp något program. Borde ju finnas ngn träningsform även med vissa hinder. Själv har jag problem med knäna, men anpassar mig om jag får ont.

   Jag har inte samma kamera som dig, har en Canon IS tror jag den heter, har några år på nacken men fungerar fortfarande väldigt bra.

   Ha en skön söndag du med!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.