Tid med barnen

Varannan fredag försöker jag vara ledig med barnen. Det är inte så tokigt att varannan vecka få en lite längre helg och mer tid med barnen. De senaste två gångerna jag varit ledig har vi åkt till IKEA och ätit lunch. Riktigt billigt och barnen gillar att springa runt i varuhuset. Igår passade vi även på att träffa mannen i hushållet vilket barnen gillade. Tror faktiskt att vi ska göra det till en tradition att åka ut dit på mammas lediga fredagar. Man behöver ju faktiskt inte alltid handla för att man är där ute (det skickade jag mannen att göra idag istället).

Dagar hemma med mamma så kan man göra grimaser framför kameran. Eller skriva inbjudningskort till kalas och cykla en tur och lägga dem i allas brevlådor eller gunga eller rita teckningar…eller så kan man låta mamma ta lite fler bilder på dagens outfit.

Lykke-Lie har på sig en mörkblå velourklänning från Polarn och pyret (anno typ 80-talet), leggings av det mer moderna slaget från Lindex (anno 2011) samt en mössa från Villervalla som jag gissar på är förra årets mode eftersom den inhandlades på rean.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Tid med barnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.