Utan träning

En vecka utan träning i stort sett och jag mår skit. Jag känner hur kroppen faller ihop totalt och en inre stress kommer krypandes.

Jag måste ut idag. En kort lugn joggingrunda/pw och därefter lite cirkelträning så hoppas jag kunna känna mig lite mer tillfreds. Åh så härligt det känns bara att skriva det. Hoppas jag kan få in det i dagens schema bara.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Utan träning”

    1. Hehe…. ja det kanske låter lite sjukt men nu är träningen en så stor del av min vardag och gör att jag mår bra (trots blåmärken ibland) så det har varit lite tungt att vara utan den. Men när jag inte tränade fann jag nån vardag i det också, å andra sidan beklagade jag mig till stackars mannen dag ut och dag in över min mage och bilringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.